Graviola - biljka koja pobjeđuje rak: Graviola: narudžba i informacije

Graviola: narudžba i informacije


Graviola prahAMAZONSKA GRAVIOLA 

Originalna Amazonska Graviola: list u prahu i tablete, 100% prirodno, 100% biljni preparat.

GRAVIOLA U PRAHU, 150g

Prah Graviole se koristi tako što se zamiješa u čaši tople (ne vruće) vode, čaja, soka ili jogurta. Zdravim osobama za jačanje imuniteta preporuča se uzimati 1g dnevno, a osobama sa zdravstvenim tegobama 2 do 3g dnevno, ovisno o težini zdravstvenog stanja. Zbog učinka opuštanja koji ima, ukoliko se uzima 1g dnevno za jačanje imuniteta, najbolje je prah popiti poslije večere, 2-3 h prije spavanja. Kod zdravstvenih stanja, 2 do 3g praha je najbolje raspodijeliti u manje doze te uzimati 2 do 3 puta dnevno, prije obroka. Zbog jakog detoksikacijskog učinka, savjetuje se postupno povećavanje dnevnog unosa do preporučene dnevne doze od 3g. Pakiranje sadrži plastičnu žličicu (dozator) od 1g radi lakšeg doziranja. Ne preporuča se doziranje praha metalnom žličicom, pa stoga koristite drvenu, plastičnu ili keramičku žličicu. Budimo oprezni, na tržištu postoje i manje kvalitetni preparati graviole, kod kojih se preporuča veći unos, čak 6-8 grama dnevno - upravo zato što ti preparati u sebi sadrže jako mali udio bioaktivnih tvari! 

GRAVIOLA TABLETE, 120kom/500mg

Graviola pakiranje tablete
Pakiranje sadrži 120 tableta Graviole i traje oko 40 dana kada se uzima preventivno, odnosno oko 20 dana kada se uzima u terapeutske svrhe. Tablete su od 500mg i sadrže 100% čisti komprimirani list u prahu Graviole. Uzimaju se 3 tablete jedanput dnevno, prije obroka, za jačanje imuniteta i prevenciju, a dva puta dnevno za uništenje stanica raka. Zbog jakog detoksikacijskog učinka, savjetuje se postupno povećavanje dnevnog unosa do maksimalne dnevne doze od 3g, tj. 6 tableta. Tablete se posebno preporučaju u preventivne svrhe, te u određenim periodima za vrijeme kemoterapije kada je pijenje praha otežano zbog gadljivosti na svu hranu, što dolazi kao nuspojava kemoterapije.

Kontraindikacije

Korištenje se ne preporuča trudnicama, dojiljama te oboljelima od Parkinsonove bolesti. Osobama koje piju lijekove za snižavanje krvnog tlaka ili koje imaju niski krvni tlak, savjetuje se da ga redovito kontroliraju dok uzimaju Graviolu. Osobama koje koriste antidepresive, savjetuje se konzultiranje s liječnikom prije uzimanja Graviole.

Savjeti za korištenje

Za vrijeme terapije s Graviolom (list, tablete ili sok od plodova), potrebno je unositi dovoljno tekućine (1,5l do 2l dnevno), radi ispiranja štetnih tvari iz organizma. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ukoliko dulje vrijeme koristite Graviolu, savjetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka tri mjeseca kontinuirane uporabe. Može se uzimati prije, za vrijeme i poslije kemoterapije. Ne izaziva ovisnost. Za vrijeme korištenja Graviole, poželjno je uzimati prirodni C vitamin (limunada, čaj od šipka, sok od zrelih plodova Graviole i sl.).

Amazonska Graviola ORIGINAL u prahu 150g: 1 pakiranje: 190.00 Kn (dovoljno za mjesec i pol dana korištenja u terapeutske svrhe)
**AKCIJA**
2 pakiranja: 330.00 Kn (dovoljno za tri mjeseca korištenja u terapeutske svrhe)

Amazonska Graviola ORIGINAL, tablete - komprimirani prah, 120kom/500mg:
1 pakiranje: 150.00 Kn (dovoljno za više od 20 dana korištenja u terapeutske svrhe)
**AKCIJA**
3 pakiranja: 390.00 Kn (dovoljno za više od 60 dana korištenja u terapeutske svrhe)

Moguće je napraviti i Trio paket: 2 tableta + 1 prah, a cijena je: 425.00 Kn.

 

Postoji više vrsta Graviole na tržištu zbog različitih vrsta stabla Graviole koja se uzgajaju ili nalaze u prirodi. One se razlikuju kvalitetom, načinom obrade i količinom bioaktivnih sastojaka u samom prahu. Zato proizvođači navode različite preporučene dnevne količine (kod manje kvalitetne graviole preporučene su veće dnevne količine, čak i do 10 grama na dan, a kod kvalitetnije su preporučene manje dnevne količine). 

Najkvalitetnija Graviola dolazi iz tropskog pojasa Južne amerike jer joj je to prirodno stanište. Amazonska Graviola dolazi iz Amazonske prašume Perua i obrađivana je po najvišim standardima za kvalitetu i obradu hrane. Listovi su sušeni na niskoj temperaturi kako bi se sačuvali svi aktivni sastojci te zato ima visok udio annona acetogenina (bioaktivnih tvari). Zbog toga je preporučena dnevna doza Amazonske Graviole najviše 3g za odrasle osobe.

2 komentara:

 1. Postovani,
  Kolika je postarina za tri pakiranja praha graviole? Radi se o Splitu.
  Hvala.
  Ante I.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Poštovani, poštarina je 30 KN unutar cijele Hrvatske. Za narudžbu praha Graviole možete nas kontaktirati na broj mob. 097 6736 731 ili putem kontakt obrasca na dnu stranice. Također možete naručiti i putem našeg WEBSHOP-a.

   Izbriši